Doe mee aan het onderzoek in de Stedendriehoek!

Ontwikkelingen op de arbeidsmarkt volgen elkaar razendsnel op: de economie trekt, werknemers worden kritischer, technologische ontwikkelingen zorgen voor veranderingen én er is sprake van een dynamische wet- en regelgeving.

Het beeld ontstaat dat er een tekort aan personeel is, dat mogelijke bedrijfsgroei in de weg staat. Is dit zo? Waar zitten deze tekorten? Waar liggen de problemen en waar liggen de kansen? Hoe zit dit in jouw omgeving? Dát gaan we onderzoeken zodat we weten welke nadere acties wij kunnen ondersteunen en aanjagen om jullie uitdagingen op te lossen en te helpen kansen te creëren.

Wat levert het op?

Het rapport geeft een beeld waar, volgens het bedrijfsleven, de grootste noodzaak zit om te investeren in onze regionale arbeidsmarkt, onderwijsbeleid en activiteiten. We horen graag jouw kennis en ervaringen rondom de arbeidsmarktvraagstukken. De resultaten worden beschikbaar gesteld aan de deelnemende bedrijven. 

Doe je mee?

Gezien de aard van de vragen is de enquête het beste in te vullen door een HRM verantwoordelijke. Het invullen van de enquête duurt maximaal 10 minuten.


Events
Geen Evenementen
Stay tuned
Meld je aan voor onze frisse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van circulair, energie, mobiliteit.
Uitdaging
In de modewereld is er veel in ontwikkeling. Innovaties volgen elkaar in rap tempo op en juist dez..
Uitdaging
Onderzoek naar de mogelijkheden voor hergebruik van koffiedik in Zutphen. Wat kun je er allemaal v..
Uitdaging
ZutphenEnergie (ZE) wil graag weten hoe het staat met de energiebesparing in de Zutphense huishoud..
©  Ondernemend Cleantech Regio 2024   |   Discaimer   |   Privacy statement   |   Cookies