Communityleden
Ondernemend Cleantech Regio is hét platform voor ondernemers die zich bezighouden met cleantech thema’s. Hier ontmoet je andere ondernemers en vind je evenementen én het laatste nieuws op het gebied van cleantech in de Cleantech Regio.

Dit platform stelt ondernemers in staat vragen te stellen, argumenten af te wegen én contact te houden met ondernemers en de Strategische Board Stedendriehoek. Via dit platform kunnen wij, als ondernemers, standpunten uitwisselen, innemen en communiceren met bestuurlijk Oost-Nederland. We verbinden de leden van Ondernemend Cleantech Regio niet alleen tijdens bijeenkomsten maar stimuleren kennis- en handeluitwisseling ook via onze online community. Ben jij al lid?

Eenmaal ingeschreven, krijg je toegang tot ons online platform. Stel er je vraag en deel je kennis. Doe nieuwe contacten op en vind de expertise en mogelijke projectpartners bij andere aangesloten leden. Sluit je aan! Want: alleen is een doodlopend spoor. We zullen het samen moeten doen in onze regio.