Dat werken en wonen in Voorst de moeite waard is, wordt onderstreept op het platform Werken in Voorst. Hier posten de belangrijkste werkgevers hun vacatures en werven zo talent voor onze Cleantech Regio. Het platform werd gerealiseerd met een bijdrage van de Cleantech Regio.

Er zijn opvallend veel bedrijven gevestigd in Twello, Voorst, Wilp, Bussloo, Klarenbeek, Teuge, Terwolde, Nijbroek, de Vecht, Steenenkamer, Wilp-Achterhoek en de Posterenk. Wat die bedrijven aan mooie banen te bieden hebben? Dat staat op Werken in Voorst. Dit is het platform voor vacatures van de belangrijkste werkgevers van Voorst.

OOK DE CLEANTECH REGIO OP DE KAART
Op het platform wordt ook de Cleantech Regio op de kaart gezet, onder meer door het groene karakter te benadrukken. Werken en wonen in hartje Stedendriehoek betekent dat je de auto thuis kunt laten. Geen lange reisafstanden meer en lekker op de fiets naar je werk!

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Events
Geen Evenementen
Stay tuned
Meld je aan voor onze frisse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van circulair, energie, mobiliteit.
Uitdaging
In de modewereld is er veel in ontwikkeling. Innovaties volgen elkaar in rap tempo op en juist dez..
Uitdaging
Onderzoek naar de mogelijkheden voor hergebruik van koffiedik in Zutphen. Wat kun je er allemaal v..
Uitdaging
ZutphenEnergie (ZE) wil graag weten hoe het staat met de energiebesparing in de Zutphense huishoud..
©  Ondernemend Cleantech Regio 2024   |   Discaimer   |   Privacy statement   |   Cookies