Move2Social helpt sociale ondernemers hun businessplannen realiseren en zet daarbij een uitgebreid netwerk in. Gemeente Zutphen wil in de Cleantech Regio dé broedplek zijn voor sociaal ondernemen en zet in samenwerking met Move2Social en met steun van de Cleantech Regio een netwerk en aanpak op. Hiervan kunnen we op andere plekken leren.

Move2Social is een programma voor sociaal ondernemers en hun stakeholders. De sociaal ondernemers krijgen in drie maanden een programma aangeboden en worden begeleid bij het maken van een businessplan. Er is hulp bij het vergroten van het netwerk en krijgen financieringsmogelijkheden aangereikt om hun idee naar de markt te brengen.

Move2Social is een samenwerking van onderwijs- en kennisinstellingen, banken, overheid, ondernemerscentra en bedrijfsleven. Ondernemers kunnen dankzij ondersteuning van een uniek netwerk van contacten en expertise echt stappen vooruit zetten.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Events
Geen Evenementen
Stay tuned
Meld je aan voor onze frisse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van circulair, energie, mobiliteit.
Uitdaging
In de modewereld is er veel in ontwikkeling. Innovaties volgen elkaar in rap tempo op en juist dez..
Uitdaging
Onderzoek naar de mogelijkheden voor hergebruik van koffiedik in Zutphen. Wat kun je er allemaal v..
Uitdaging
ZutphenEnergie (ZE) wil graag weten hoe het staat met de energiebesparing in de Zutphense huishoud..
©  Ondernemend Cleantech Regio 2024   |   Discaimer   |   Privacy statement   |   Cookies