In Apeldoorn doet Het Ondernemershuis onderzoek onder lokale ondernemers die betrokken zijn bij die energietransitie. Denk aan bedrijven in de bouw, techniek of installatiebranche. Hoe kijken zij tegen opgaven en kansen aan?

Het Ondernemershuis Apeldoorn is dé plek in Apeldoorn voor alle ondernemers. Zij kunnen hier fysiek, telefonisch en digitaal met al hun vragen terecht. Specialisten geven advies over zaken als marketing, financiën of juridische zaken. Kijkend naar de energietransitie, komt er veel op ondernemers af. Denk alleen al aan je bedrijfspand laten voldoen aan de Wet milieubeheer. De energietransitie brengt ook veel ondernemerskansen met zich mee: onze woningen en bedrijfspanden moeten immers verduurzaamd worden en dat betekent veel werk voor ondernemers in de bouw en techniek.

HOE STAAN ONDERNEMERS ERIN EN ERVOOR?
De grote vraag is wel: waar staan lokale ondernemers nu eigenlijk? Hoe kijken zij aan tegen de energietransitie? Wat is hun huidige betrokkenheid? Zijn onze regionale en lokale ambities eigenlijk wel bekend? Waar lopen ondernemers tegenaan en waar zien zij juist kansen? Op welk vlak is expertise nodig? Weten lokale ondernemers welke (subsidie)maatregelen er zijn voor inwoners met een smalle beurs die (bijvoorbeeld) hun woning willen verduurzamen?

Met alle uitkomsten kan het Ondernemershuis ondernemers verder helpen en ondersteunen, op weg naar hun schone toekomst.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Events
Geen Evenementen
Stay tuned
Meld je aan voor onze frisse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van circulair, energie, mobiliteit.
Uitdaging
In de modewereld is er veel in ontwikkeling. Innovaties volgen elkaar in rap tempo op en juist dez..
Uitdaging
Onderzoek naar de mogelijkheden voor hergebruik van koffiedik in Zutphen. Wat kun je er allemaal v..
Uitdaging
ZutphenEnergie (ZE) wil graag weten hoe het staat met de energiebesparing in de Zutphense huishoud..
©  Ondernemend Cleantech Regio 2024   |   Discaimer   |   Privacy statement   |   Cookies