Nieuwbouw wordt steeds energiezuiniger en moet vanaf 2020 energieneutraal zijn. Ook in bestaande gebouwen is heel veel te winnen! Veel ondernemers en vastgoedeigenaren weten echter niet waar zij moeten beginnen. De Energieke Regio helpt die ondernemers om door de bomen het bos te zien. Ook de Cleantech Regio is Energieke Regio!
Stichting Energieke Regio helpt bedrijven, maatschappelijke organisaties, verenigingen van eigenaren en woningbouwcorporaties met de verduurzaming van hun gebouwen.

ENERGIEKE CLEANTECH REGIO
De Cleantech Regio is aanspreekpunt voor wie met advies van de Energieke Regio vastgoed wil verduurzamen. Wij bouwen een een community: deelnemende ondernemers en maatschappelijke organisaties werken samen met gemeenten, Rabobanken, verduurzamingsorganisaties en onafhankelijke lokale adviseurs. Zo helpen wij elkaar.

HOE WERKT DAT?
Na aanmelding volgt een intake en een koppeling met lokale adviseurs die het beste passen. Die komt/komen langs voor onafhankelijk advies dat zo concreet is dat je meteen aan de slag kunt met verduurzamingsmaatregelen. In het advies draait het niet alleen om het ‘technische’ advies, maar ook om financiële tips en subsidiemogelijkheden.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Events
Geen Evenementen
Stay tuned
Meld je aan voor onze frisse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van circulair, energie, mobiliteit.
Uitdaging
In de modewereld is er veel in ontwikkeling. Innovaties volgen elkaar in rap tempo op en juist dez..
Uitdaging
Onderzoek naar de mogelijkheden voor hergebruik van koffiedik in Zutphen. Wat kun je er allemaal v..
Uitdaging
ZutphenEnergie (ZE) wil graag weten hoe het staat met de energiebesparing in de Zutphense huishoud..
©  Ondernemend Cleantech Regio 2024   |   Discaimer   |   Privacy statement   |   Cookies