Industriekring Eekterveld in Vaassen heeft ambitie en wil als eerste bedrijventerrein in de Cleantech Regio energieneutraal zijn – een doel in de Agenda Cleantech Regio.

Eekterveld kiest voor een mix aan maatregelen en veruurzaamt slim. De bedrijven die meedoen dragen optimaal bij aan een schone toekomst. Samen met gemeente Epe, provincie Gelderland, Cleantech Regio en onder begeleiding van stichting BE+ wordt slim verduurzaamd.

Het bedrijventerrein krijgt hulp van stichting BE+: bedrijventerreinen Energiepostitief. De stichting bestaat uit de bedrijven TNO, WM3 Energy, SKBN en Oost NL en Kortman DGO. De stichting ondersteunt de overgang naar energieneutraal. Ook de Omgevingsdienst Veluwe IJssel (OVIJ) is bij het project betrokken. Bedrijven die aan het project meedoen krijgen tijdens de duur van het project geen controles omdat de dienst ervan uitgaat dat zij de verplichte maatregelen nemen.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Events
Geen Evenementen
Stay tuned
Meld je aan voor onze frisse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van circulair, energie, mobiliteit.
Uitdaging
In de modewereld is er veel in ontwikkeling. Innovaties volgen elkaar in rap tempo op en juist dez..
Uitdaging
Onderzoek naar de mogelijkheden voor hergebruik van koffiedik in Zutphen. Wat kun je er allemaal v..
Uitdaging
ZutphenEnergie (ZE) wil graag weten hoe het staat met de energiebesparing in de Zutphense huishoud..
©  Ondernemend Cleantech Regio 2024   |   Discaimer   |   Privacy statement   |   Cookies