Wie kansen ziet om delen van zijn bedrijf circulair te maken, kan veel hebben aan de Circotrack. Na dit driedaagse trainingsprogramma kunnen bedrijven snel praktisch aan de slag met een Circulair Business Canvas.

DRIE DAGEN WORKSHOPPEN
Deelnemers van Circotrack ontwikkelen tijdens de Initiate Workshop veel meer kennis over de circulaire economie en ontdekken waar de waardevernietiging in hun productie zit en wat hun circulaire kansen zijn. De meest kansrijke propositie wordt in detail uitgewerkt in de Ideate Workshop, op basis van circulair designstrategieën en businessmodellen uit ‘Products that Last’. Hier komt een circulaire klantpropositie uit met een businessmodel, product (re)design en aanvullende diensten.

De veranderingen die nodig zijn om deze propositie in te voeren worden in de Implement Workshop in beeld gebracht, op haalbaarheid getoetst en in een roadmap gezet. Wie gaat wat wanneer en met wie realiseren? Dit alles komt te staan op een Circulair Business Canvas dat meegaat terug naar de werkvloer. Deelnemers trainen ook hun pitch om anderen in het bedrijf te overtuigen van de kracht van het circulaire plan.

PROVINCIE STIMULEERT
Circotrack wordt aangeboden door provincie Overijssel om de circulaire transitie mogelijk te maken en te versnellen. Doordat meerdere bedrijven tegelijk meedoen met het programma, ontstaat onderlinge kennisdeling en regionale (keten)samenwerking.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Events
Geen Evenementen
Stay tuned
Meld je aan voor onze frisse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van circulair, energie, mobiliteit.
Uitdaging
In de modewereld is er veel in ontwikkeling. Innovaties volgen elkaar in rap tempo op en juist dez..
Uitdaging
Onderzoek naar de mogelijkheden voor hergebruik van koffiedik in Zutphen. Wat kun je er allemaal v..
Uitdaging
ZutphenEnergie (ZE) wil graag weten hoe het staat met de energiebesparing in de Zutphense huishoud..
©  Ondernemend Cleantech Regio 2024   |   Discaimer   |   Privacy statement   |   Cookies