Deze cookieverklaring is voor het laatst geupdatet op 7 januari 2020 en is van toepassing op inwoners van de Europese Economische Ruimte.

1. Introductie

Op onze website, https://ondernemendcleantechregio.nl (hierna: “de website”) wordt gebruikgemaakt van cookies en andere aanverwante technieken. (Hierna geldt dat alle technieken voor het gemak “cookies” worden genoemd). Ook via derden die door ons zijn ingeschakeld, worden cookies geplaatst. In het onderstaande document informeren wij u over het gebruik van cookies op onze website.

2. Wat zijn cookies?

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer of ander apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden.

3. Wat zijn scripts?

Een script is een stukje programmacode dat wordt gebruikt om onze website goed te laten functioneren en interactief te maken. Deze code wordt uitgevoerd op onze server, of op uw apparatuur.

4. Wat is een webbeacon?

Een webbeacon (ook pixeltag) is een klein, onzichtbaar stukje tekst of afbeelding op een website dat gebruikt wordt om verkeer op een website in kaart te brengen. Om dit te doen worden er met behulp van webbeacons verschillende gegevens van u opgeslagen.

5. Toestemming

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een pop-up met uitleg over cookies. Zodra u klikt op ‘Alle cookies’ geeft u ons toestemming om alle cookies en plugins te gebruiken zoals omschreven in de pop-up en deze cookieverklaring. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, u moet er dan wel rekening mee houden dat onze website dan mogelijk niet meer optimaal werkt.

6. Derden

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Wij kunnen alleen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Partijen zoals Google zijn aan te merken als zelfstandige verwerkingsverantwoordelijken in de zin van de Algemene verordening gegevensbescherming. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze bedrijven te lezen.

7. Cookies

7.1 Technische of functionele cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website goed werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies zorgen wij ervoor dat u onze website makkelijker kunt bezoeken. Op deze manier hoeft u bijvoorbeeld niet steeds opnieuw dezelfde informatie in te voeren bij een bezoek aan onze website en is het onder andere mogelijk dat de artikelen in uw winkelmandje bewaard blijven tot dat u heeft afgerekend. Deze cookies mogen wij plaatsen zonder dat u hier toestemming voorgeeft.

7.2 Analytische cookies

Omdat statistieken anoniem worden verzameld wordt er geen toestemming gevraagd voor het plaatsen analytische cookies.

7.3 Advertentie cookies

We gebruiken geen marketingcookies op deze website.

7.4 Social media buttons

Op onze website zijn buttons opgenomen van Facebook, Twitter, LinkedIn, WhatsApp, Instagram, Disqus en Pinterest om webpagina’s te kunnen promoten (o.a. “liken”, “pinnen”) of delen (o.a. “tweeten”) op sociale netwerken zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, WhatsApp, Instagram, Disqus en Pinterest. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook, Twitter, LinkedIn, WhatsApp, Instagram, Disqus en Pinterest zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. De social media buttons kunnen ook bepaalde gegevens opslaan en verwerken, zodat er aan u gepersonaliseerde advertenties getoond kunnen worden.

Leest u de privacyverklaring van deze partijen door (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken. De informatie die zij verzamelen, wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Facebook, Twitter, LinkedIn, WhatsApp, Instagram, Disqus en Pinterest zijn gevestigd in de Verenigde Staten.

8. Geplaatste cookies

WordPress

We gebruiken WordPress voor website ontwikkeling.

Naam Retentie Functie
Functioneel
wordpress_test_cookie geen Checkt of cookies kunnen worden geplaatst
wordpress_logged_in_* permanent Ingelogd houden van gebruikers
Delen

Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen.

Google Tag Manager

We gebruiken Google Tag Manager voor website statistieken.

Naam Retentie Functie
Marketing/Tracking
_gcl_au permanent To take information in ad clicks and store it in a first-party cookie so that conversions can be attributed outside the landing page
Delen

Voor meer informatie, lees de Google Tag Manager Privacyverklaring.

Google Analytics

We gebruiken Google Analytics voor website statistieken.

Naam Retentie Functie
Statistieken (anoniem)
_ga 2 jaren Opslaan van een unieke gebruikers ID
_gid 1 dag Bijhouden en verzamelen van paginaweergaven
Statistieken
_gat_gtag_UA_* 1 minuut Opslaan van een unieke gebruikers ID
Delen

Voor meer informatie, lees de Google Analytics Privacyverklaring.

Elementor

We gebruiken Elementor voor content creatie.

Naam Retentie Functie
Statistieken
elementor permanent Bijhouden en verzamelen van paginaweergaven
Delen

Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen.

Google Fonts

We gebruiken Google Fonts voor het vertonen van web-lettertypen.

Naam Retentie Functie
Marketing/Tracking
Google Fonts API geen Vraagt het IP adres van de gebruiker op
Delen

Voor meer informatie, lees de Google Fonts Privacyverklaring.

Facebook

We gebruiken Facebook voor het vertonen van recente posts en/of social share buttons.

Naam Retentie Functie
Marketing/Tracking
actppresence 1 jaar Regelen van frequentie van weergegeven advertenties
fbm_ 1 jaar Opslaan van account details
_fbc 2 jaren Stores last visit
fbm_* 1 jaar Opslaan van account details
xs 3 maanden Store a unique session ID
fr 3 maanden Ad delivery
_fbp 3 maanden Volgen van bezoeken over verschillende websites
datr 2 jaren Voorkomen van fraude
sb 2 jaren Opslaan van browserspecificaties
*_fbm_ 1 jaar Opslaan van account details
Functioneel
wd 1 week Bepalen van schermresolutie
act 90 dagen Ingelogd houden van gebruikers
c_user 90 dagen Opslaan van een unieke gebruikers ID
csm 90 dagen Voorkomen van fraude
presence sessie Tracks if the browser tab is active
Delen

Voor meer informatie, lees de Facebook Privacyverklaring.

Twitter

We gebruiken Twitter voor het vertonen van recente posts en/of social share buttons.

Naam Retentie Functie
Functioneel
local_storage_support_test permanent Load balancing functionaliteiten
Marketing/Tracking
metrics_token permanent Stores if the user has seen embedded content
Delen

Voor meer informatie, lees de Twitter Privacyverklaring.

Diversen

Naam Retentie Functie
Doel wordt onderzocht
euCookiesAcc
snp_snppopup-welcome*
snp_snppopup-exit
Console/Mode
NavigationWidth
Console
complianz_policy_id 365 dagen
complianz_consent_status 365 dagen
redux_current_tab
wp-saving-post
auto_saved_sql
WP_DATA_USER_1
cmplz_user_data 365 dagen
wp-autosave-1
_gat_UA-120816921-1
wp-api-schema-modelhttps://ondernemendcleantechregio.nl/wp-json/wp/v2/
Delen

Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen.

9. Uw rechten met betrekking tot persoonsgegevens

U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

  • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang deze worden bewaard.
  • Recht op inzage: u kunt een verzoek indienen om inzage in de gegevens die we van u verwerken.
  • Recht op rectificatie en aanvulling: u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te verwijderen of te blokkeren wanneer u maar wilt.
  • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, heeft u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.
  • Recht op dataportabiliteit: u hebt het recht om al uw persoonlijke gegevens op te vragen bij de Verwerkingsverantwoordelijke en deze in zijn geheel over te dragen aan een andere Verwerkingsverantwoordelijke.
  • Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij komen hieraan tegemoet, tenzij er gegronde redenen voor verwerking zijn.

Om deze rechten uit te kunnen oefenen, kunt u contact met ons opnemen. Zie hiervoor de contactgegevens onder aan deze cookieverklaring. Heeft u een klacht over hoe we met uw gegevens omgaan, dan horen wij dit graag van u, maar u heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder (de Autoriteit Persoonsgegevens)

10. Cookies in- / uitschakelen en verwijderen

Via uw internetbrowser kunt u cookies automatisch of handmatig verwijderen. U kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Een andere mogelijkheid is dat u uw internetbrowser zodanig instelt dat u een bericht ontvangt als er een cookie wordt geplaatst. Meer informatie over deze mogelijkheden kunt u vinden in de instructies van de Help-functie van uw browser.

Let op: onze website werkt mogelijk niet optimaal als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als u wel de cookies in uw browser verwijdert, worden ze na uw toestemming opnieuw geplaatst bij een nieuw bezoek aan onze websites.

11. Contact details

Voor vragen en/of opmerkingen rondom ons cookiebeleid en deze verklaring kunt u contact met ons opnemen via de volgende contactgegevens:

Ondernemend Cleantech Regio
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
Nederland
Website: https://ondernemendcleantechregio.nl
Email: privacy@ondernemendcleantechregio.nl
Telefoonnummer: 055 522 2606

 Huidige status: GeaccepteerdHuidige status: Geweigerd

Dit cookiebeleid is gesynchroniseerd met cookiedatabase.org op 31 december 2019